Nekézsenyi siker a Lénárddaróci Főzőversenyen

Nekézsenyi siker a Lénárddaróci Főzőversenyen

Immár VII. alkalommal várta szabad tűzön, bográcsban készített ételek versenyére Lénárddaróc és a szomszédos települések lakosait, baráti társaságait a Lénárddaróciakért Egyesület.

 Július 8-án, szombaton reggel 18 benevezett csapat – melynek tagjai csapatnevet választottak maguknak- sorakozott fel a lénárddaróci focipályán, hogy összemérje egymással főzőtudományát és pontban 14 órára letegye a zsűri asztalára az általa megálmodott és elkészített finom étket.

 A zsűrinek-melynek tagjai Ózdról, Egerből és Csernelyből érkeztek- bírálási szempontja az ízek harmóniája volt. A versenyzők által főzött ételeket az érdeklődők is megkóstolhatták és az általuk legfinomabbnak tartott étel Közönségdíjat kaphatott.

Nekézsenyiek –képviselve településünket-második alkalommal indultak a főzőversenyen. A „Juszuf és társai” nevű csapatot Tózsa-Dédesi László, Tózsa-Dédesi Lászlóné, Uj-Tózsa Csaba és Uj-Tózsa Csabáné alkották.

Az általuk készített Káposztásbab csülökkel étel olyan sikert aratott, hogy a zsűri döntése alapján a Főzőverseny Különdíját is elnyerte.

Gratulálunk a csapatnak!

A jó hangulatú rendezvényen készült képeket a Lénárddaróciakért Egyesület tette közzé facebook oldalán.

BLnéZs