Polgármesteri köszönetnyilvánítás

Polgármesteri köszönetnyilvánítás

Tisztelt Nekézsenyi Lakosok!

A legutóbbi hivatalos tájékoztatóm óta eltelt időben és jelenleg is, ebben a nehéz helyzetben településünkön változatlanul rend és nyugalom uralkodik.

Most az Önkormányzat nevében köszönetemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik védőmaszkok gyártásával hozzájárultak ahhoz, hogy a járvány elleni védekezésben a nekézsenyi lakosoknak segítséget nyújthassunk.

Összefogásunk most is eredményes volt, hiszen az ötletet adó Málikné Kertész Klaudia hamar társakat talált és mellé álltak az Együtt Nekézsenyért Egyesület tagjai éppúgy, mint az Önkormányzat munkatársai.

Köszönöm az Együtt Nekézsenyért Egyesület támogató segítségét.

Az Egyesület a minapi bejegyzésében már köszönetet mondott a támogatást nyújtóknak, az önkéntes munkát végzőknek, így a következő segítőknek: Málikné Kertész Klaudia, Dezső Lenke, Anga Lajosné, Andók Veronika, Fekete Józsefné és Takácsné Tamás Erzsébet.

Az Önkormányzat nevében én is köszönetemet fejezem ki a segítségükért.

Mellettük köszönet jár: Anga Barnabásnénak, Magyar Natália Boglárkának, Kékesi Jánosnak, Szaniszló Istvánnak, Lukács Albertnének és Tózsa-Bánfalvi Gyulánénak is a védőmaszkok készítésében végzett munkájukért. 

Már sok védőmaszk gazdára talált, de azok a nekézsenyi lakosok, akik még nem jutottak hozzá, az  Önkormányzati Hivatal telefonszámán (+36 48 / 439 – 501 ) igényelhetik.

Köszönöm a lakosság eddigi türelmét a nehéz időszak elviseléséhez. Továbbra is kérek mindenkit a közterületen való tartózkodás korlátozásának betartására!

Május 3.-a után a koronavírus-járvány elleni védekezésben új kijárási szabályok lépnek életbe, melyekről tájékoztatást adok ki.

Nekézseny, 2020. április 29.

Uj-Tózsa Csabáné sk.

polgármester