ÚJ ROVATUNK – KÖNYVESPOLC

ÚJ ROVATUNK – KÖNYVESPOLC

Kedves Olvasók!

Elkészült honlapunk új rovata a KÖNYVESPOLC, melyben egy csokorba gyűjtöttük azokat a könyveket, melyek Nekézsenyben megjelentek az elmúlt öt évben. A Könyvespolcon természetesen helyet kapott a nekézsenyi sportélet múltját bemutató korábban megjelent munka is. A könyveken túl a sort hamarosan az egyéb kiadványokkal folytatjuk és szándékaink szerint a leírásokat még ki is egészítjük.

Ezek a munkák nem ismeretlenek Önök előtt, hiszen a bemutatójuk többnyire egy-egy jelentős évfordulóhoz, faluünnephez kötődött, melyben bőven volt részünk az utóbbi időben.

Emellett honlapunkon, közösségi oldalunkon szövegben és képben mindig hírt adtunk az új könyvek megjelenéséről, fogadtatásáról, a róluk megjelent ismertetésekről.

Most így egy csokorba szedve „könyvtermésünket”, van mire büszkének lennünk.  Nem hagytuk feledésbe menni múltunkat, emlékeinket, van mit hagynunk az utánunk jövőknek.

Köszönet illeti a kiadványok megjelentetése iránt elkötelezett településvezetőt, Uj-Tózsa Csabáné polgármester asszonyt, aki megteremtve az anyagi erőforrásokat, támogatva az írókat, elkötelezte magát a múlt értékeinek megőrzése és az erre épülő új értékek megteremtése mellett.

Biztos vagyok benne, hogy képzeletbeli könyvespolcunkra kerül még új könyv, hiszen van még feltárandó, megörökítendő érték, amit megmutathatunk a világnak.

Bánfalvi Lászlóné

Rovatunkat itt találják: http://www.nekezsenykozseg.hu/category/konyvespolc/